Plåpp Åpp

Granlunda Gård – NY

ÖPPET UNDER SKÖRDEFESTEN: Fre kl. 16-19 & Lör kl. 12-19

Dan och Caroline visar upp sitt livsprojekt på Granlunda Gård i Vestansunda. Här ges möjlighet att kika in i stallen, ridhuset och gårdshotellet som är i stallbyggnaden. Vi kommer även att ha ÅM i käpphäst!

På gården kommer det att vara aktiviteter för barnen och islandshästföreningen Álenskúr visar upp islandshästar.

Vi kommer att ha utställning och försäljning av RUSTIK; gårdens egen möbeltillverkning av återbrukat virke, utställning av Elin Mattssons konst med hästmotiv. Försäljning av Arnold’s hamburgare, kaffe, läsk, öl m.m.

ÅLÄNDSKA MÄSTERSKAPEN I KÄPPHÄST

Grandlunda gård bjuder in till Åländska mästerskapen i Käpphästdressyr! På Lördagen den 22 september kl. 16.00 kommer tävlingen att äga rum.

Tävlingen är för alla åldrar och vi har tre klasser, U-12, U-30 och U-100. Egen käpphäst medtages och egentillverkade käpphästar ger stilpoäng! 

Tävlingarna kommer att bedömas av den mycket kända internationella domaren Eric Lette som är en av världens mest erfarna dressyrdomare. Han har varit ordförande för de internationella domarna, dömt och varit huvuddomare vid flera World Cup och OS-finaler.

Vi välkomnar givetvis tävlande utanför Åland också. Avgift för startande ekipage är 10 € och vi kommer att ha fina priser!

Anmälan med namn på ryttare och käpphäst, ålder och kontaktinformation skickas till granlundagard@outlook.com, senast 15.8.2018.

Du kan läsa mer om tävlingen HÄR!

Varmt välkomna!

Lokalproducerade produkter

Gårdens Försäljning

Möbler av återbrukat virke

Englund Design

Hantverk av trä och gamla hästskor

Jessica Simons

Hemsytt (käpphästar, kaniner, kortmonäer) samt kaffe, dryck och kakor, bullar.

Hitta hit

Facebook

Dela

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Skriv ut

Kontakt

Caroline Andersson-Granlund
Vestsundabyväg 290

22130 Gottby