Öppen gård

Himmyra Gård – NY

ÖPPET UNDER SKÖRDEFESTEN: Fre – Lör kl. 11-20

Himmyra Gård är en nybyggd, modern hästanläggning med stort ljust ridhus! Kom och se vårt nybyggda stall och ta del av vår hästverksamhet. Vi kommer att ha riduppvisning och du har möjlighet att se våra hästar.

Vi är en nybyggd modern hästgård i Hammarlandsskogen. Vi bedriver träning och tävling av dressyr och hopphästar, håller träningar för ryttare och har mindre avelsverksamhet. Vår gård använder automatiseringar, smarta material och smarta lösningar för att förenkla arbete och öka komforten för djur och människor. Skogen runt omkring oss är väldigt viktig för oss och vi försöker anpassa oss till den. Vi sparar på många martallar, dungar med mossa och ljung. 

Vi vill verka enligt mottot: ”Glädje för hästar, människor och miljö”.

I vårt café kan du ta en bit mat eller en kopp kaffe med tilltugg medan du njuter i skogsgläntan på Himmyra. Vi serverar bland annat rådjurssoppa och grönsaksoppa med hemvete samt grillad korv. Vi serverar även öl på gården.

På Himmyra kan du prova på luftgevärsskytte eller gå vår tipsrunda för både barn och vuxna med frågor om djur, skog och jakt. Dessutom visar vi upp vår nya gård med guidade turar 3-4 gånger per timme. För barnen gästar även Stall Bifrost som kommer att ha ponnyridning på fredag kl. 16-18 och lördag kl. 12-14.

Ålands Skogsvårdsförening hittar ni hos oss med skogliga aktiviteter, utdelning av plantor och motorsågskonst av Ulla Haglund.

På Himmyra kommer även Skördeloppet att äga rum i gårdens skog och mark. Ålands simförening arrangerar ett lopp på ungefär 4,5 kilometer med spännande hinder och utmaningar. Det finns även ett kortare lopp för barn. Skördeloppet kommer att äga rum på lördagen klockan 11.30.

Lokalproducerade produkter

Gårdens försäljning

Egenproducerad grillkol, braständarkottar, lyktor, hästgödsel, hembakt bröd och hemlagat godis.

Margareta Lindén

Hantverk

Sara Virta

Barnkläder, inredningsprylar, smycken och väskor i återvunnet material m.m.

Hitta hit

Facebook

Dela

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-post
Skriv ut

Kontakt

Rebecka Eriksson

www.recoequestrian.fi
Hammarlandsvägen 1218
22240 Hammarland