Föreningen Skördefestens Vänner vill bli fler

Landsbygden behöver dig

Här på Åland lever vi av jorden, från sådd till skörd, från åker till matbord, från producent till konsument. Då du stöder föreningen Skördefestens Vänner är du med och tar ansvar för att skapa lönsamma och livskraftiga lantbruksföretag som kan producera livsmedel på ett miljömässigt hållbart sätt. Åland är litet och vi kan alla göra stor skillnad.

Skördefesten är hjärtat i den åländska matkulturen och motorn för vår levande landsbygd. Tack vare att vi i föreningen Skördefestens Vänner varje år kan ordna Skördefesten, och numera även vårfesten Åland Grönskar, bevarar vi inte bara  landsbygden utan kan också utveckla den. Föreningens medlemmar garanterar med sina medlemsavgifter att föreningens arbete kan fortgå.

Som tack för att du vill bidra får du varje år Skördefestens Passlott, späckad med vinstchanser och erbjudanden från våra deltagare och sponsorer.

Skördefesten Vänner r.f. anordnar regelbundet inspirationsresor för sina medlemmar. Medlemsresorna är rabaterade till föreningens medlemmar. Medlemmarna har förtur att komma med på resorna.

Dessutom lottar vi regelbundet ut bondeupplevelser bland våra medlemmar – det kan handla om att klippa får, mjölka kor eller mata kalvar eller om att vandra under äppelblom en vacker vårkväll.

Bli medlem

Fyll i dina uppgifter här så får du information och inbetalningskort hem i brevlådan. * obligatorisk uppgift.

Genom att skicka formuläret ger du ditt samtycke till att Skördefestens Vänner r.f. behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår integritetspolicy.

Vill du veta mer om medlemskapet i Skördefestens Vänner r.f. är du välkommen att ta kontakt med:
Liz Mattsson (verksamhetsledare) +358 (0)457 344 5676, e-post: info@skordefest.ax