Du vet väl att Skördefesten pågår långt efter att mörkret faller? Flera av våra deltagare bjuder upp till dans med levande musik så packa med dansskorna i bakluckan och slå klackarna i taket till kvälls!

Här hittar du musik och kvällsaktiviteter under Skördefesten 2018:

 

Karaoke, middag och dans på Bastö Bykrog

Avsluta en härlig dag på Skördefesten med middag, sång, musik och dans hos Bastö Bykrog. Kvällen startar med karaoketävling kl. 18-20.30 där den lycklige vinnaren får en helg i lyxstuga. Dessutom får vinnaren sjunga en låt med kvällens band Yellow Spaces som kliver upp på scen och drar igång aftonens dans kl. 21. En härlig SKördefestmiddag serveras fram till kl 21.

KOM IHÅG! Buss från bussplan avgår kl 19.00 med retur ca 00.30.

Läs mer om kvällen på Bastö Bykrog

 

Efterfest på Pub Stallhagen

På Pub Stallhagen bjuder kvällen på social samvaro, god öl och rockig folkmusik med bandet Skrömta. Har du inte hört bandet förr? Här en beskrivning från bandets egen hemsida

”Du löper risken att uppleva att Skrömtas musik kan vara synnerligen skir och vacker. Det hela handlar om att mjölka grädden ur den nordiska folkmusiken. I Skrömta finner du en barnslig oskuld men du kan lika gärna stöta på ”Gamkärn’ – eller djävulen själv, i egen hög person.”

KOM IHÅG! Med kupong från Skördefestens Passlott kan du äta Stallhagens pubkorv för bara 10 euro!

Läs mer om Skördefesten hos Pub Stallhagen

 

Logdans hos Mattas Gårdsmejeri

Jennifer och Lars-Johan på Mattas Gårdsmejeri upprepar succén med logdans och gör plats för 150 danssugna Skördefestbesökare uppe på höskullen. Här serveras öl, vin och lättare mat och på scenen står det glada dansbandet Högtryck. Säkra din plats genom att BOKA NU!

KOM IHÅG! Med kupong från Skördefestens Passlott kan du köpa TRE förpackningar av gårdens egen goda glass för bara 10 euro! Kanske bjuda din danskompis och ta två själv…?

Läs mer och BOKA Mattas logdans

Fler nyheter

Handla lokalt i torkans tider

Sommaren 2018 har varit den torraste sedan 1955, och Åland har fått minst regn i hela Finland. Situationen för våra lantbrukare är allvarlig och det är i år extra viktigt att fira Skördefest och stödja din lokala bonde.

Läs mer »

Besök Skördefesten med buss

Har du ingen bil men ändå vill besöka Skördefesten? Här erbjuder Williams Buss dig ett bra alternativ. Både för gäster utifrån Åland och lokalbefolkning. Vi besöker Drygsböle Gård i Hammarland, Karl Ers och Marskogens Lamm i Svartsmara samt Bolstaholms Gård i Geta.

Läs mer »

Handla, vinn och stöd landsbygden

Passlotten heter Skördefestens nya härliga kombination av Skördefestpass, exklusiva erbjudanden och lotteri. Passlotten är späckad med vinstchanser och med massor av fina Skördefesterbjudanden från våra deltagare och sponsorer. Passlotten kan köpas från och med 15 augusti!

Läs mer »

Skördefesten i nya kläder

Välkommen till en förnyad hemsida och en helt ny grafisk profil för Skördefesten på Åland. Här berättar vi hur arbetet med den nya visuella identiteten har gått till.

Läs mer »

Utan vänner – ingen fest

Sponsorerna är Skördefestens själva ryggrad och otroligt viktiga för att föreningen Skördefestens Vänner år efter år ska kunna arrangera ett välfyllt och engagerande evenemang. Med innovativa samarbeten kryddar de festen på så många olika sätt.

Läs mer »

Woka loss med Varuboden

För Varuboden på Åland är närproducerat en del av vardagen och även i år anlitar man Ålands lokalmatskämpe nummer ett, Harriet Strandvik, för att locka barnen till matlagning under Skördefesten.

Läs mer »