Passlotten heter Skördefestens nya härliga kombination av Skördefestpass, exklusiva erbjudanden och lotteri. Passlotten är späckad med vinstchanser och med massor av fina Skördefesterbjudanden från våra deltagare och sponsorer.

Passlotten kan köpas från och med 15 augusti!

Under höstmötet 2017 beslutade sig föreningen Skördefestens Vänner att jobba vidare med Skördefestpasset och göra det till en ännu mer attraktiv produkt för evenemangets gäster och deltagare. Till Skördefesten 2018 lanseras därför Passlotten, en unik produkt med oslagbara erbjudanden och vinster från Skördefestens deltagare och sponsorer.
– Passlotten är inte obligatorisk och inte heller kopplat till bilen, förklarar Liz Mattsson, verksamhetsledare för Skördefesten.
– Istället har vi jobbat väldigt mycket med att innehållet ska locka våra besökare. Vi hoppas att man köper Passlotten för att man älskar Skördefesten, landsbygden, våra lokala råvaror, handlare och producenter. Man får förstås köpa så många man vill, om man önskar sig fler vinstchanser och erbjudanden. Och alla medlemmar i Skördefestens Vänner får Passlotten som medlemsförmån, så vi hoppas även fatt vi blir fler i föreningen.

Intäkterna från Passlotten är en enormt viktig inkomst för såväl föreningen som för Skördefestens deltagare. Föreningen får medel för att säkra en långsiktig och hållbar organisation som kan äga och driva Skördefesten och vårevenemanget Åland Grönskar under många år framöver. Och gårdarna, som får 25 procent av intäkterna, kan till exempel ersätta sina parkeringsvakter som gör en stor insats för Skördefestens säkerhet, kvalitet och upplevelse.
– Tillsammans kan vi leverera en Skördefest av hög kvalitet och fortsätta utveckla den till Finlands bästa matevenemang och ett erkänt evenemang i hela Norden, säger Liz Mattsson.
– Våra deltagare och sponsorer har hjälpt oss att fylla den med värdefulla erbjudanden och vinster. Jag är själv riktigt stolt över innehållet i Passlotten. Det ska vi alla vara – bara tillsammans kan vi utveckla en sådan här bra produkt för Skördefesten. Jag hoppas att alla våra besökare vill ha den!

Fler nyheter

Skördefesten i nya kläder

Välkommen till en förnyad hemsida och en helt ny grafisk profil för Skördefesten på Åland. Här berättar vi hur arbetet med den nya visuella identiteten har gått till.

Läs mer »

Utan vänner – ingen fest

Sponsorerna är Skördefestens själva ryggrad och otroligt viktiga för att föreningen Skördefestens Vänner år efter år ska kunna arrangera ett välfyllt och engagerande evenemang. Med innovativa samarbeten kryddar de festen på så många olika sätt.

Läs mer »

Woka loss med Varuboden

För Varuboden på Åland är närproducerat en del av vardagen och även i år anlitar man Ålands lokalmatskämpe nummer ett, Harriet Strandvik, för att locka barnen till matlagning under Skördefesten.

Läs mer »

Pris för matturism till Skördefesten

I början av september fick Skördefesten på Åland ta emot ett pris för “Betydande turisminsats inom matturism” inom ramen för Hungry of Finland, Finlands strategi för utveckling av matturismen. På plats för att ta emot priset i stadshuset i Helsingfors var Visit Ålands Camilla Sommarström och Skördefestens verksamhetsledare Liz Mattsson.

Läs mer »