Sponsorerna är Skördefestens själva ryggrad och otroligt viktiga för att föreningen Skördefestens Vänner år efter år ska kunna arrangera ett välfyllt och engagerande evenemang. Med innovativa samarbeten kryddar de festen på så många olika sätt.

– Hamburgar-ÅM, Varubodens kockskola, primör- och skördemeny ombord på fartygen, skördefestbil med bensin, exponering av lokala produkter i butik till Skördefesten, livesändning från Öppen Gård med SteelFM, skyltfönster mitt i stan … Alltså jag kan knappt räkna alla de fantastiskt roliga och uppfinningsrika samarbeten som våra sponsorer står för i samband med Skördefesten, säger verksamhetsledare Liz Mattsson.

– I fjol fyllde Skördefesten 20 år och det hade inte varit möjligt utan alla nya och gamla samarbetspartners. För det är vi i föreningen otroligt tacksamma, och vi ser fram emot fler galna, kreativa och spännande idéer som vi kan få säga JA till!!

Skördefestens sponsorer är:
 
 
 

Fler nyheter

Handla, vinn och stöd landsbygden

Passlotten heter Skördefestens nya härliga kombination av Skördefestpass, exklusiva erbjudanden och lotteri. Passlotten är späckad med vinstchanser och med massor av fina Skördefesterbjudanden från våra deltagare och sponsorer. Passlotten kan köpas från och med 15 augusti!

Läs mer »

Skördefesten i nya kläder

Välkommen till en förnyad hemsida och en helt ny grafisk profil för Skördefesten på Åland. Här berättar vi hur arbetet med den nya visuella identiteten har gått till.

Läs mer »

Woka loss med Varuboden

För Varuboden på Åland är närproducerat en del av vardagen och även i år anlitar man Ålands lokalmatskämpe nummer ett, Harriet Strandvik, för att locka barnen till matlagning under Skördefesten.

Läs mer »

Pris för matturism till Skördefesten

I början av september fick Skördefesten på Åland ta emot ett pris för “Betydande turisminsats inom matturism” inom ramen för Hungry of Finland, Finlands strategi för utveckling av matturismen. På plats för att ta emot priset i stadshuset i Helsingfors var Visit Ålands Camilla Sommarström och Skördefestens verksamhetsledare Liz Mattsson.

Läs mer »